SlovenskoEnglish
T: 05 783 60 60 POVPRAŠEVANJE

PREDSTAVITEV

Pension Patrik je družinsko podjetje poimenovano po njegovem lastniku. V obdobju od avgusta 2012 do marca 2013 je bil objekt temeljito prenovljen in prirejen v simpatičen, funkcionalen pension s pripadajočimi prostori, športnimi objekti in caffe barom.

Pension Patrik je v prepoznaven objekt po svoji arhitekturi in legi. Poslovno-stanovanjski objekt je zasnoval znani arhitekt pok. Pavel Žnidaršič.

Vhod v objekt krasijo prenovljeni kamniti oboki (velbi), datirani z leta 1820. Prenešeni so s porušene Matužinove hiše v Hrušici in vgrajeni v osemdesetih letih preteklega stoletja.

Ponujamo udobno in prijetno bivanje prehodnim gostom in vsem, ki se odločijo ostati pri nas bodisi zaradi ogleda slikovite pokrajine Brkini in kraškega dela matarsko-podgrajskega podolja ali drugih zanimivosti tega kraja.

Koncept pensiona omogoča potujočim poslovnežem mirno pripravo na predvidene obiske (wi-fefree) ter oddih in telesno sprostitev bodisi v našem fitnessu ali pa na teniških igriščih Pensiona Patrik.

Z pokrite terase na južnem delu objekta je lep pogled na Snežnik (1791 m), Slavnik (1028 m) in na sosednjo Istro mejoči hriboviti masiv Čičarija (Slovenija/Istra, Hrvaška).

Osebje pensiona Patrik tekoče govori več svetovnih jezikov (nemško, angleško, italijansko, poljsko, rusko), pasivno pa češko, slovaško in madžarsko.

Pension Patrik ima dve teniški igrišči s podlago iz umetne trave, ki omogoča celoletno igranje, čele to dopušča vreme. Pensionskim gostom nudimo brezplačno igranje tenisa.

V sklopu Športnega parka Inblue je tudi igrišče za odbojko na mivki (beachvolley), ki je v poletnih mesecih v veselje mladim in malo manj mladim.

V Športnem parku Inblue gostuje Tenis Klub Hrušica.

Kontakt

Pension Patrik

Patrik Križman s. p.
Hrušica 100
6244 Podgrad

Tel: +386 (0)5 783 60 60
Gsm: +386 (0)41 651 212
Gsm: +386 (0)31 651 212